Projecten

Speciaal voor grootafnemers zoals vakantieparken, ziekenhuizen, horeca etc. hebben wij de afdeling Projecten Insectenwering.


In de meeste gevallen zal het gaan om raam bedekkende insectenwering of horren waarmee u vervelend ongedierte buiten wilt houden.


In sommige gevallen gaat het om speciale projecten zoals grote overspanningen voor een terras waarbij een XL rolhor geplaatst kan worden, geheel elektrisch bedient uiteraard.


Maar ook de deuren kunnen wij bedekken met plisséhordeuren, scharnierende hordeuren of zelfs saloondeuren met schopplaat.


Wij meten voor u in, maken een proef om deze samen met u te beoordelen om daarna een gedegen offerte te maken waarmee u een goede prijs/kwaliteitsproduct heeft.


Wij bieden u altijd maatwerk aan op al onze producten.


Enkele van onze tevreden klanten zijn o.a. vakantiepark LandalGreenparks GMBH , het blindeninstituut, Het Eiland van Maurik, recratiepark het Gelloo, Roompot vakanties Ferienpark, RCN vakantiepark de Potten, Molecaten Park ’t Hout, bastion Hotel Amsterdam-Utrecht-Gouda, Mercure Hotel Amsterdam, SmartHotel BV, Hotel Tjeukemeer, Roompot Teherne, Van der Valk Sneek, B&B under de wol.


Kortom, indien u ontzorgt wilt worden op het gebied van insectenwering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een professionele service op het gebied van inmeten, assortiment, advisering, snelheid, offreren, en nazorg.