Over Horren Industrie Nederland

Wat doen wij?

Horren Industrie Nederland BV is een Nederlands productiebedrijf. Wij produceren horren en leveren ze af bij uw klanten of bij uzelf. Naast alleen het produceren en bezorgen hebben we alles op het gebied van horren. Wilt u onze producten bekijken? Klik dan hier. Wij leveren uitsluitend aan de B2B markt.


Waarom wij & onze visie?

Waar anderen standaard kreten gebruiken als flexibel, klantgericht en dynamisch, denken wij; cliché. Horren Industrie Nederland profileert zich als expert binnen het domein. Wij maken het gemakkelijk voor elkaar, zodat we samen minder fouten te maken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen via onze dealer-webshop. Ook staat onze deur staat altijd open voor een kopje koffie (houd hierbij wel even rekening met de openingstijden). Bij ons geen "haagse bakkies". We delen dan graag waar we mee bezig zijn. Denk hierbij aan productontwikkelingen die wij zelf uitvoeren. Een aantal prachtige en unieke producten zijn dan ook de Tzippa en de Silento.

Neem daarbij ook eens een kijkje in onze showruimte waar het grootste assortiment horren staat.

Recent zijn wij verdeler geworden van Sinax. Deze fabriek wil haar vleugels uitslaan in West-Europa en heeft ons daarvoor in de arm genomen. Zeer vernieuwende en hoogwaardige insectenwering tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Wie zijn wij dan?

Onze organisatie is niet groot, wel hebben wij een grote en effectieve productiecapaciteit.Cees van MechelenDirectie, technisch advies, orders
Myriam WalbeekAdministratie, personeelszaken
Erwin van LeddenHoofd productie, technisch advies
Ivo BergwerffSales-manager
Nick van MechelenBinnendienst, productie, voorraad

Melissa Prins

Iris Bakker

Willem van Mourik

Willem van Ommeren

Helma Briene

Corrie van den Sigtenhorst

Ellen van de Weerd

Steven van de Kraats

Thijs van Meerten

Binnendienst, orders, productie

Binnendienst, orders

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie
Horren Industrie Nederland BV
Contactgegevens

Molenstraat 14A
4033AV Lienden


Tel. +31 (0) 344 - 60 15 68


Contact: klik hier
Dealer worden: klik hier